Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Foto Blog

Even ontspannen bij Marhaba? Absoluut!

Een trouwe liefhebber van Marokkaanse couscous? Probeer deze traditionele couscous met gestoofde groenten eens en laat je smaakpapillen prikkelen!

#Couscous #Marokkaans #Amsterdam #RestaurantMarhaba

Nu de temperatuur buiten weer begint te zakken is niets lekkerder dan een heerlijke warme Marokkaanse linzensoep (Le3des) bij Restaurant Marhaba 😍. Onze soep is vegetarisch en wordt gemaakt met allerlei groentes en specerijen zoals tomaten, ui en gember voor een smaakvolle gelegenheid. Le3des zijn rijk aan ijzer, vezels en eiwitten. Gezond en lekker genieten doe je bij #RestaurantMarhaba 👌.

Gezond en lekker eten? Dan heb je het over Marhaba! Probeer deze witte bonen met vlees soep eens uit😋.

Hoe lekker kan zo’n schotel zijn 😍? Ervaar het zelf bij Marhaba West!

Beleef een heerlijke #iftar🌙 met ons bij Marhaba.
We zijn elke dag van 16:00 uur tot 23:00 uur geopend!
Bel 020 686 9237 📞 of reserveer van tevoren via https://marhaba-amsterdam.nl/contact/

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een nieuwe afdeling binnen Marhaba genaamd Marhaba Catering. Marhaba Catering is een cateringsbedrijf dat oplossingen biedt om klanten te ontzorgen op het gebied van catering en levering van gezonde maaltijden, broodjes, tussendoortjes, drinken en allerlei andere lekkernijen. De oplossingen zijn op maat gemaakt om altijd de hoogste kwaliteit aan service te kunnen garanderen voor onze klanten. De catering bezorgen wij momenteel in 23 plaatsen door heel Nederland en ver daarbuiten voor grote leveringen en projecten.

Catering nodig? Dan heb je Marhaba nodig. We zijn uitstekend geschikt voor feesten, evenementen, vergaderingen, bruiloften en nog veel meer. Om onze service goed af te stemmen verzoeken we je om contact op te nemen met de klantenservice van Marhaba Catering op telefoonnummer 06 495 367 68 op werkdagen van 09:00 – 17:00. Op dit nummer zijn we ook te bereiken via WhatsApp. Meer informatie vind je op www.marhaba-amsterdam.nl/marhaba-catering

Met culinaire groet,
Team Marhaba Catering

#Catering #Restaurant #Marokkaans #Amsterdam #Utrecht #DenHaag

Ieder jaar op 19 september organiseert de Nederlandse Vereniging van Diëtisten de Dag van de Diëtist, om hun eigen beroepsgroep in het zonnetje te zetten. Laten we vandaag alle diëtisten bedanken voor hun harde werk en inzet om mensen aan een gezonde(re) eetpatroon en leefstijl te helpen🙏.

Lekkere #Erwtensoep (Baysara) met Marokkaanse olijfolie en komijn🤤. Elke dag van 09:00 tot 23:00 uur geopend en in het weekend van 10:00 tot 23:00 uur! Bel 020 686 9237 📞 of reserveer snel via https://marhaba-amsterdam.nl/contact/

Wie heeft er ook zin in een lekkere warme #cappuccino?

Marhaba – Marokkaans Restaurant – Amsterdam West

Lekker 🍤, boordevol eiwitten 🍖, en gezond👍.
Heb je dit al eens geproefd? Kom gezellig langs of bel
020 686 9237 om een tafel te reserveren.

#MarhabaWest: Bos en Lommerweg 143, 1055 DR Amsterdam.

Ben jij hier al op de hoogte van?

#nationaleweekzondervlees

DEZE week is het de Nationale Week Zonder Vlees, een maatschappelijk initiatief dat breed wordt gedragen door diverse partners uit de voedselindustrie. Marhaba wil in samenwerking met diverse partners een eetpatroon promoten waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten. Je bespaart zonder vlees te eten in één week tijd 130.3 liter water, 75.9 km CO2-uitstoot met een gemiddelde auto en meer.

LEKKER, AFWISSELEND en GEZOND; dat kan vegetarisch eten zijn en dat laten we bij Marhaba dan ook graag zien. Een vegetarisch eetpatroon zorgt voor een lagere bloeddruk en een lager risico op hart- en vaatziekten. Kom langs en proef het zelf.

Restaurant Marhaba wenst iedereen een fijn, gezegend en gelukkig offerfeest toe! 🐑

WIST JE dat Marhaba Oost was verkozen als één van de meest gezonde toko’s in Amsterdam Oost met een 8.5 als score? Lekker en gezond eten is een ware uitkomst. Lees er hier meer over: https://www.amsterdam.nl/…/verhalen-prak…/gezond-marokkaans/

De Marokkaanse snert, een bekend gerecht dat niet alleen in de herfst en winter gegeten word maar het hele jaar door. Bissara kent vele varianten en word zowel als voorgerecht als hoofdgerecht gegeten. Wij bestrooien onze soep met olijfolie en komijnpoeder.
De soep word door velen op de authentieke manier gegeten met stukjes brood die als lepel gebruikt worden.

Tajine is een traditioneel gerecht dat veelal in Marokko gegeten word. Het klaarmaken van vlees in de aardewerk stoofpot zorgt ervoor dat het vlees lekker mals word en alle vocht van de groente tot zich in neemt. Er zijn honderden verschillende varianten van de Tajine te bedenken. U kunt bij ons kiezen voor een kip of vlees Tajine. Deze wordt voorbereid met de beste kruiden en het beste vlees. Wij gebruiken naast kip of vlees ook allerlei verschillende groente zoals: Wortels, erwten, aardappels, olijven en afhankelijk van het soort vlees pruimen.

LET OP: tijdens de Ramadan verwachten we zoals elk jaar weer GROTE DRUKTE. Wil je met je vrienden/vriendinnen, familie of kennissen graag genieten van deze Ramadan bij ons? Neem dan van te voren contact op en reserveer alvast een plek.

Marhaba Amsterdam West:
Bos en Lommerweg 141,
1055 DR Amsterdam
+31 20 686 9237
west@marhaba.nl

Online reserveren? Dat kan via https://marhaba-amsterdam.nl/contact/

Marhaba maakt verschillende soorten schotels op aanvraag. Dit kan voor alle gelegenheden gedaan worden, van verjaardagen tot vergaderingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine zalmschotel of een grote mixschotel, Hiervoor gebruiken wij diverse soorten vis zodat er voor iedereen iets naar wens is. Wij kunnen ook aan de hand van het aantal personen een schotel voor u samenstellen. Vandaag hebben wij twee soorten visschotels gemaakt voor een groep van 20 personen. De groep had gekozen voor twee gefrituurde schotels en onze populaire Mérou de Charmilla oven schotel.

Bij het frituren maken wij de vissen klaar en voorzien wij ze van een dun laagje beslag. De vissen worden dan gefrituurd en afgekruid met onze geheime Marhaba huismélange. Voor de Mérou de Charmilla oven schotel gebruiken wij een bruine tandbaars, Charmilla (diverse soorten groenten) en garnalen. De vis wordt gemarineerd en gevuld met Charmilla en garnalen. Daarna gaat de schotel de oven in. Al onze schotels worden vers voorbereid, goed gebakken en met zorg opgediend.

Vandaag is het officieel het begin van de #Ramadan. Ramadan Moebarak, een gezegende vastenmaand.

PS: Vergeet niet dat onze openingstijden in deze maand elke dag van 16:00 – 23:00 zijn.

SCHOTEL (KIP, KEFTA, VLEES EN GARNAAL) + SOEP EN DRINKEN NAAR KEUZE + KINDERMENU voor maar 15 euro p.p. 😍! Deze speciale aanbieding is NERGENS voordeliger.

Gisteren was het een zeer geslaagde dag; het restaurant was helemaal vol en veel mensen hebben gezellig genoten. Vandaag is het de LAATSTE dag van deze tweede aanbieding: Koffie, thee of drinken naar keuze + Soep naar keuze + Schotel naar keuze + GRATIS kindermaaltijd. Dit allemaal voor maar 15 euro p.p. 😍! Nergens voordeliger. De eerste aanbieding van een Broodje Marhaba Kip + Patat + Frisdrank naar keuze voor maar 5 euro blijft nog bestaan. We zijn vandaag geopend van 10:00-23:00. Johan Huizingalaan 87. Tel: 020 370 4892. Op zondag de hele dag gratis parkeren. We zien jullie snel❤!

Nieuw bij Marhaba Slotervaart😍!
De Spareribs schotels kunnen vanaf vandaag besteld worden bij ons. Spareribs schotel + Salade + Patat + Frisdrank naar keus (excl. Red Bull) voor maar 15 euro. Deze actie is geldig van 18-11-2019 tot en met 1-12-2019. Elke dag geopend van 10:00-23:00. Johan Huizingalaan 87. Tel: 020 770 1667. We zien jullie snel! Liken en delen wordt op prijs gesteld💯

Door de actuele ontwikkelingen rondom de coronacrisis en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er voor ons allemaal anders uit. Onze eerste en voornaamste zorg ligt bij de veiligheid van onze klanten. Volg zoveel mogelijk de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Advertentie